Gi rettigheter til en gruppe i Outlook

Du kan gi en gruppe rettigheter til ? lese eller skrive i kalenderen din, men husk at du n?r som helst kan merke en avtale som Privat slik at ingen kan se hva som st?r der.

1. N?r du har ?pnet Kalendertillatelser, trykker du p? Legg til.
  2. Du vil n? f? opp adresseboka, og kan velge hvilken gruppe du vil gi rettigheter til.
  3. Disse gruppene er laget p? grunnlag av kostnadssted, og under har jeg s?kt etter meta-an.
  4. More columns er krysset av.liste over grupper
  5. Hvis det er alle ved SV du vil gi rettigheter til, velger du SV Alle.
  6. G? tilbake til siden Sette tillatelser for andre i kalenderen for ? se hvordan du g?r videre.