Deling av Outlook-kalendere

Standardinnstillingen er at alle kalenderbrukere p? UiO kan se n?r du er ledig eller opptatt. Du kan begrense dette mer, eller gi andre tilgang til ? se ogs? hvilke m?ter du er p?.

Merk! Du kan ikke dele din kalender dersom du i DF?SAP har lagt inn  reservasjon mot dette.

Med standardinnstillingen for kalendre p? UiO kan alle kalenderbrukere p? UiO se n?r du er ledig eller opptatt. Dette er hensiktsmessig n?r man skal kalle inn til m?ter. Noen kan ?nske ? begrense dette til en mindre gruppe eller gi en gruppe mer rettigheter til ? se ogs? hvilke m?ter du har i kalenderen.

Slik deler du kalenderen din

NB! Her l?rer du ? dele kalenderen. Du kan ogs? sette tillatelser for andre handlinger. Se Sette tillatelser for andre i kalenderen

1. H?yreklikk p? kalenderen din i til venstre p? skjermen. Velg Share, og deretter Calendar Permissions fra menyen som ?pnes.

Share Calendar

2. Velg Add, og s?k opp gruppen eller brukeren du vil gi rettigheter.

Add User

3. Velg deretter hvilke rettigheter du vil gi gruppen eller personen. Klikk deretter Apply og OK for ? lagre innstillingen.

Rettigheter

S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 10. aug. 2023 09:24