English version of this page

Repeterende m?ter i Outlook-kalenderen

Hvis du skal lage et repeterende m?te b?r du ?pne kalenderen til rommet du har tenkt ? bruke, s? du ser n?r det er ledig.

For repeterende m?ter, vil Room Finder bare se p? det f?rste m?tet i serien. I eksempelet under er det satt opp et repeterende m?te som skal finne sted hver fredag i 3 uker.

1. Velg Recurrence for ? bestemme hvordan m?tet skal repetere.recurrence-knapp
  2. Bruk Room Finder for ? velge rommet du vil bruke.room finder
  3. Send invitasjonen. Hvis rommet er ledig alle dager, og det ikke er satt noen form for begrensning, vil du n? f? beskjed om at du har reservert rommet.
  4. Hvis rommet derimot er opptatt en av dagene, vil du f? en e-post som den under.avslag p? reservasjon
  5. Rommet i eksempelet er opptatt fredag 19. september, og dermed f?r du avslag p? alle dagene. I og med at du ser hvilken dag reservasjonen gjelder, kan du ?pne din og rommets kalender ved siden av hverandre, og se n?r du og rommet er ledig.
  6. Du kan ta tak i m?tet med musa og dra det til et passende tidspunkt.flytting av m?te
  7. N?r du har flyttet m?tet, f?r du sp?rsm?l om flyttingen bare skal gjelde dette ene m?tet. Svar OK.                                                              send oppdatering-knapp
  8. Dobbeltklikk p? m?tet (som fremdeles ligger p? gammel tid) og trykk Update.
  9. Svar OK p? sp?rsm?let under.                                                                                ?pne denne forekomsten-knapp
  10. N? vil forekomsten ?pnes, og du velger Send Update.repeterende forekomster
  11. Du vil f? et sp?rsm?l om du vil endre p? bare denne forekomsten, og det svarer du ja p?.
  12. S? ?pner du den f?rste forekomsten i serien, svarer OK i boksen under.?pne serien
  13. Velg Send Update.
  14. Velg Send Anyway p? sp?rsm?let i boksen under.send anyway-knapp
  15. N? vil m?tene dine dukke opp i rommets kalender.kalender
S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 5. jan. 2022 09:13