?pne en Google-kalender i Outlook

Slik kan du importere eller abonnere p? en Google-kalender i Outlook.

I Google Kalender

For ? kunne se Google-kalenderen din i Outlook trenger du enten en adresse eller en eksport av kalenderen.

Logg inn p? Google. Velg Kalender -> Kalenderinnstillinger. N? kan du velge kalenderen du vil abonnere p? eller om du vil eksportere kalenderdataene

Kalenderinnstillinger

Eksportere en kalender

G? til Eksporter kalendere. Velg Save as s? du vet hvor du har lagt filen.

Lagre som

Dette er en komprimert fil med kalendrene dine. ?n fil for hver kalender.

For ? pakke den ut h?yreklikker du p? den og velge Extract All.

Abonnere p? en kalender

Privat-adresse til kalender

Du kan dele din kalender med andre eller abonnere p? den.

For ? abonnere velger du Privat adresse og klikker p? knappen til h?yre for denne der det st?r iCal.

Du f?r n? opp en melding om adressen til denne kalenderen. Ta vare p? denne - det er den Outlook trenger.

I Outlook

Importere en kalender (statisk)

Fra kalendervisning i Outlook velg menyen File -> Open -> Open Calendar.

File -> Open

Du blir n? bedt om filen/filene du eksporterte fra Gmail, og som er pakket ut til en mappe.

Velg den eller de kalenderne du vil importere:

Velg fil du vil ?pne

Abonnere p? en Google-kalender

For ? abonnere p? en Google-kalender velger du Add Calendar -> From Internet..  fra kontekstmenyen:

Add Calendar

Du blir n? bedt om adresse. Det er Privat-adressen du hentet i sted:

Skriv inn URL

Du f?r deretter opp en dialog-boks:

dialog-boks

Her velger du enten OK/Cancel eller avanserte innstillinger:

Avanserte instillinger

Du ser n? Google-kalenderen i Outlook.

Other Calendars

Den som her er gr?nn er den importerte, den andre (Internet Calendars) den som abonneres p?.

S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 7. juli 2021 11:03