Sl? lyd og video av og p? i Zoom

Som vert kan du ogs? styre deltakernes kameraer og mikrofoner.

Egen mikrofon eller kamera

Som deltaker sl?r du egen mikrofon og kamera av og p? ved p? klikke p? ikonene nederst til venstre i Zoom-vinduet.

Bildet kan inneholde: tekst, lys, font, linje, skjermbilde.

Mikrofon eller kamera for andre deltakere

Om du er vertskap (host eller co-host), kan du ogs? kontrollere om deltakerne har mikrofon og kamera p?. Det gj?r du fra deltakerlisten:

• F?r musepekeren til nederst i Zoom-vinduet, og klikk p? Participants.
  • N?r du klikker p? et navn i deltakerlisten, kan du sl? av eller p? mikrofon ved ? velge Mute eller Unmute. Om du vil kontrollere om kamera er p? eller av for en bestemt deltaker, holder du musepekeren over navnet til deltakeren, klikker p? More og velger Stop video eller Start video. F?r du eventuelt sl?r p? video for en deltaker b?r du sp?rre om det er greit.

Bildet kan inneholde: tekst, bl?, font, linje, skjermbilde.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 30. juni 2020 13:15 - Sist endret 9. mai 2022 13:01