Hvorfor kommer ikke utskriften min?

Sjekk skriverinnstillingene

Ansatt: Velg skriveren som har et navn som slutter p? pull.uio.no i dialogboksen n?r du skriver ut.

Student/privat utstyr: Skriv ut med Mobilityprint p? PC/Mac, iOS/Android-enheter eller Web Print.

Sjekkliste hvis det er noe galt:

Du m? trekke kortet ditt mot kortleser p? skriveren

Finn kortleseren p? skriveren, og legg studentkortet/ansattkortet ditt mot den. Dette skal ?pne for utskrift. F?lg instruksjonene p? skriverens skjerm. Slik ser kortleseren ut:

Bildet kan inneholde: gest, duppeditt, st?tfanger, font, rektangel.

Bildet kan inneholde: utgangsenhet, hette, lcd-projektor, bildesign, perifer.

Sjekk om det er papirstopp eller noe galt med skriveren

Har du trukket kortet og valgt utskrift, men utskriften kommer ikke? Sjekk om skriveren sl?tt p?. Har den papirstopp? Er den tom for papir? Hvis det ser ut til at det rett og slett er noe galt med skriveren, kontakter du IT-hjelp

Har du nytt kort?

Hvis du har nytt kort og skriver ut p? skriver med kortleser, er det mulig at du m? registrere kortet. Se veiledning for ? registrere nytt kort.

Sjekk kvoten

Er utskriftskvoten din tom? Du kan sjekke kvoten p? print.uio.no eller du kan fylle p? kvoten din p? utskrift.uio.no. Les hvordan du sjekker kvoten eller kj?per flere utskrifter.

Utskrifter som tar lang tid

Enkelte dokumenter tar lang tid ? skrive ut. Det kan skyldes sv?rt mange sider, sv?rt h?y oppl?sning, eller annet. V?r t?lmodig.

Publisert 15. juli 2015 09:41 - Sist endret 12. juni 2024 09:52