Bestille tjenester (Requests)

Noen core'er tilbyr labtjenester. For mer informasjon om hver tjeneste, ta kontakt til tjenesteyteren.

Opprette og sende en bestilling

NB! For ? bestille tjenester, m? du v?re knyttet til minst ett prosjekt

1. Klikk p? REQUEST SERVICES i navigasjonsmenyen og deretter Service Requests. Da ?pnes Requests-siden.Request services hovedmeny og service requests undermeny er valgt p? navigasjonsmenyen, og Requests-siden vises p? hovedinnholdsdelen.
  2. Klikk p? + Service Request-knappen.
  3. Klikk p? Service Type-feltet for ? ?pne listen over tjenestetyper tilbudt av en valgt core. Velg en tjeneste du vil opprette en foresp?rsel om.
     Modalvindu der man kan velge fra liste av tilgjengelige tjenestetyper.
  4. Velg et prosjekt som skal belastes og klikk p? Confirm.
  5. Du f?r opp et skjema som du skal fylle ut. Klikk p? Submit-knappen for ? levere.
    • Skjemaet lagres automatisk selv om du forlater siden.
    • For ? fortsette med ? fylle ut skjemaet, g? til Requests-siden, finn skjemaet og klikk p? ID-nummeret.
    • Maksimal filst?rrelse som kan lastes opp per bestilling, er 35 MB.

Hvor kan man se opprettede skjemaer og sjekke status p? bestillingen?

Du kan se listen over alle bestillinger og deres status p? Requests-siden.

Alle opprettede bestillinger skal v?re tilgjengelige p? listen, inkludert de som ikke er sendt inn.

Publisert 22. des. 2021 14:00 - Sist endret 26. juli 2024 14:55