Reservere instrument

Finn instruments ledig time, fyll ut bookingskjema, og send det.

NB! For ? reservere et instrument, m? du v?re knyttet til minst ett prosjekt

1. Finn ett (eller evt. flere) instrumenter du vil bruke.
  2. ?pne Add Reservation-panelet. Dette kan gj?res p? flere m?ter, for eksempel:
    • Klikk p? et ledig sted i Timeline p? instrumentet p? Dashboard.
    • Klikk p? instrumentets navn (eller bilde) p? Instruments-siden og klikk p? Reservation-knappen i h?yrepanelet som ?pnes.
  3. Fyll ut skjemaet med:
    • ?nsket start- og sluttdato og -tid,
    • et prosjekt som skal belastes,
    • eventuelt, klikk p? More nederst p? panelet for ? velge andre ressurser, og fyll ut andre felter.
  4. Klikk p? ikonet med tre prikker nederst p? panelet og Pricing-knappen for ? sjekke kostnaden.
    Peker p? Pricing-knappen i ?pnet liste av menyvalg.
  5. Klikk p? Save-knappen for ? sende reservasjonen.
    • Noen instrumenter krever godkjenning av reservasjon, og reservasjonen settes som Pending til den godkjennes.
    • Noen instrumenter har restriksjoner eller betingelser for reservasjon, som kan f?re til avslag. Du vil da f? en feilmelding med ?rsaken.

N?r reservasjonen er vellykket, vises den p? instrumentets Timeline, Calendar samt i Reservations History

• Reservations History finnes som en undermeny av RESERVATIONS i navigasjonsmenyen.
  • Klikker du p? reservasjonen i Timeline eller Calendar, eller reservasjonsnummeret i Reservations History, f?r du se detaljer om reservasjonen og eventuelt redigere eller avbestille den.
  • Ulike avbestillingsretninger gjelder, og du m? kanskje betale hele eller deler av kostnaden ved avbestilling.
Publisert 22. des. 2021 14:00 - Sist endret 26. juli 2024 13:33